banner488

Cumhuriyet Aşkına Birlik Oldular

Cumhuriyet Aşkına Birlik Oldular
banner496
Manisa’nın Salihli ilçesinde ‘Adala-Hermos Kanyonu Doğa Kulüpleri 1. Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü’ yapıldı.

İzmir Trakking Kulübünün Öncü olduğu Salihli Adala ( Hermos) Kanyonunda Düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşünde Çine Kültür Derneği Doğa Kulübü, İzmir Trakking Kulübü, Söke Doğa Sporları Derneği ve Uşak Karun Dağcılık ve Doğa Yürüyüş Kulübü bir araya geldi.

500’ e yakın doğaseverin Sabah 9 da Adala Mesire alanında kahvaltı buluşmasıyla başlayan Cumhuriyet Yürüyüş Programı İzmir Traking Kulübü Başkanı Cem Koray Taşkın, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, Söke Doğa Sporları Derneği Başkanı Adem Gümüşsu ve Karun Dağcılık Kulübü Başkanı Rafet Gezer ‘in temsilciliğinde Atatürk Anıtı önünde toplanarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla 8 kilometrelik Adala Kanyonu yürüyüşüne başlandı.

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, ‘Yeni dostlukların ve toplumsal birliğin sağlanmasını amaç edindiğimiz Cumhuriyet doğa yürüyüşünde ilk defa bu kadar kalabalık doğaseveri bir arada görmek gurur verici ve sevindiriciydi. Sıcak seviyeli ve samimi bir organizasyon oldu. Yürüyüş sonunda Uşak Karun Dağcılık ve Doğa Yürüyüş Kulübünün kazan kurup orada hazırlayıp tüm yürüyüşçülere dağıttığı tarhana çorbası bizim insanımızın sıcaklığını gösteriyordu. Organizasyonda Emeği geçen tüm başkan ve yönetimlerini, katılımcıları kutluyorum” dedi.
















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472