banner480

Çine’ye yeni bir banka daha!..

Geçtiğimiz Temmuz Ayı’nda Kredi derecelendirme kurumu Fitch Ratings’in kredi notunu yükselttiği Anadolubank, 117. Şubesi’ni görkemli bir törenle Çine’de açtı.

Çine’ye yeni bir banka daha!..
banner269
Habaş Grubu'nun patronu Mehmet Rüştü Başaran'ın finans konusundaki iştiraki ile 1997 yılında Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan Anadolubank, günden güne açtığı yeni şubelerle Ege Bölgesi’nde de adından söz ettirmeye başlamış durumda.


627 milyon dolardan fazla serveti olmasına ve özellikle araba koleksiyonu ile ultra lüks harcamaları ile tanınan Habaş Yönetim Kurulu Başkanı Başaran’ın 2015 yılına kadar 150 şubeye ulaşılması hedefi ve direktifi doğrultusunda Çine’de de açılan Anadolubank Şubesi’nin açılış törenine
iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Açılış töreninde konuşan Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay’ın, birçok bankaya olan kredi borçlarıyla cebelleşen, zor günler geçiren çiftçilerden, esnaflardan, Çineli sektör öncülerinden ve vatandaşlardan destek istemesi açılışa damgasını vurdu.


Alkollü kokteyl, şarap, envai çeşit meze ve ikramların davetlilere sunulduğu açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Çine Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Ege Et A.Ş. Genel Müdürü Erol Öz,  Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay ve Anadolubank temsilcileri ve ilçemizdeki diğer banka müdürleri ile davetliler katıldı.

“Biz nadir bir bankayız!”

Anadolubank Çine Şubesi Müdürlüğü görevini Çineli Mehmet Bıkmazoğlu’nun yürüttüğü açılışta konuşan Anadolubank Genel Müdürü Günay, yüzde yüz yerli bir banka olduklarını belirterek, halka açık değil bir aileye ait olduklarının altını çizdikten sonra,  “Biz Türkiye’de çok nadir bankalardan biriyiz. Aşağı yukarı Türkiye’de tek yerli sermayeyiz. Daha doğrusu satılmayacağını ilan eden tek yerli bankayız. Açıkçası halka ait değil bir aileye ait bir banka olarak biz Neyine bu tip yerlerde büyümek isteyen bir bankayız. Şube ağımıza bakarsanız en fazla İstanbul’dan sonra Ege Bölgesinde büyüyen bir bankayız. Hepinize ciddi ihtiyacımız var. Bize destek olmanızı rica ediyoruz.”  şeklinde konuşarak destek istedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay ve beraberindeki Anadolubank temsilcilerinin kestiği açılış kurdelesinden sonra  protokol üyeleri üst kattaki makam odasında sohbet ettiler.

“Çine merkez sağ görüşlü bir ilçedir!”

Sohbette Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile yerel seçim çalışmaları hakkında konuşan Anadolubank Genel Müdürü Günay, Çine siyasetine ilişkin olarak bilgi almayı da ihmal etmedi.

Başkan Dinçer, CHP’de resmen aday adayının kendisi olduğunu belirterek, Çine’de yerel seçimlerin iddialı geçtiğinden bahsetti. Çine’de genelde iki parti arasında seçimlerin başa baş gittiğini belirten Başkan Dinçer, “Geçtiğimiz seçimler CHP ve DP arasındaydı. Çine çoğunluk olarak, Aydın geneliyle beraber olmak üzere merkez sağ görüşlü bir ilçedir.” ifadelerine yer verdi.

Anadolubank’ın açılışıyla Çine, 7. Bankaya kavuşmuş oldu.(Murat TAN)






Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 03:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472