banner488

Çine’nin İlk Üst Geçidi işlevini arttırıyor

Temelinin atılması ve kullanılır hale gelmesinden bu yana türlü eleştiri oklarının hedefi haline gelen Çine’nin İlk Üst Geçiti, işlevini arttırarak daha işlek bir konuma gelmeye başladı.

Çine’nin İlk Üst Geçidi işlevini arttırıyor
banner269
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılında binbir emek ve zahmetle yaptığı Çine’nin ilk üst geçiti, anlamlı bir uyarının yer aldığı pankart ile üzerinden geçenleri olmasa da Çine’den geçen sürücüleri dikkatli olmaya davet ederek önemli bir hususa işaret ediyor.

Acile 3 Kilometre öteden dönülerek girilmesi konusunda halen bir çözüm bulunamazken, Çine'nin ilk üst geçiti işlevini arttırmaya başladı.

Üzerinde, ‘Emniyet kemerini bağla, sevdiklerinden uzaklaşma’ yazılı pankart sayesinde Çine’den geçen duble yol güzergahında seyir halindeki sürücüleri uyaran pankart, Çine’nin İlk Üst Geçiti’nin anlam ve önemine de daha bir katkıda bulunuyor.

Gün içerisinde konumu itibariyle pek kullanılmayan ve rağbet görmeyen ‘Çine’nin İlk Üst Geçiti’ Onwin için böylesine anlamlı bir pankart asılmasını sağlayarak sürücüleri uyaran Polis Trafik ekipleri ve Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası ise Çineli vatandaşların da takdirini toplamakta.

Kimi Çineli vatandaşlar ise geçtiğimiz ay içerisinde diğer cephesinde Aydın’daki Deve Güreşleri ile alakalı  pankart asılan ‘Çine’nin İlk Üst Geçiti'nin, böyle giderse üzerinden pek geçilmese de adeta pankart asılan devasa bir billboard olarak işlevini başarıyla sürdüreceği ve pankart asılması konusunda daha işlek bir hale geleceğine işaret ettiler.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ünal semerci
ünal semerci - 10 yıl Önce

bu haberi bu şekilde yapan arkadaşı tebrik ediyorum insanları üst geçidi kullanmaları ve çine de daha bu tür üst geçitlere ihtiyaç olduğunu belirteceğine şu anda sadece afiş için kullanıldığından bahsediyor. bugünlerde özellikle sis sebebiyle görüş mesafesi çok az daha bugün sabah insanlar ogeçidin altından canları pahasına yola atlayarak karşıya eçiyorlardı birisi kazada canını kaybetse ne yazardı merak ediyorum..........

efe korkmaz
efe korkmaz - 10 yıl Önce

tamamda arkadaslar cinenin gereksiz yerinde üst gecit yapmissiniz bunun kime faydasi olacak hangi vatandas bu üst gecite kullanacak kara yollarin hangi isine dogru yapti cineye ikiye böldüler karayollari sefi gitsin edremit görsün sehir merkezi ayri cevre yolu baska bu ne cineye her yerine kapamislar kazalarda sorumlu kim kara yolari bizim sucumuz yok diyor dünyanin hic bir yerinde böyle trafik kara yolu yok ben yalan olmasin dünyayi dolastim böyle yol görmedim ben bunu inaniyorum karayollari sefi cineli degil cineli olsa kendi kasabasina bu hale getimezdin allah hayirlisina versin ölenlere rahmet ölecek olanlarada geride kalanlara sabir versin

celal zengin
celal zengin - 10 yıl Önce

erol uzun okusun bunlari,ne kadar güzel i̇şler yaptiğiklarini görsünler.

çine genci
çine genci - 10 yıl Önce

o üst geçit bahçelievlerin oraya değil stadyumun hastanenin oraya bi tane de asya pastanesinin oraya yapılmalı en çok oralar kullanılıyor ordan geçen yok geçmezlerde üst geçit kullanmayı bilmiyorlar bizim ilçe iki tane dediğim yerlere yapılmalı bence sayın başkanımız ...liseli gençlerin ve asyanın orası perşembe günü için süper ikili yer üst geçitte oralar mantıklı

HALUK P.
HALUK P. - 10 yıl Önce

kültür meselesi.
karalama amaçli bir yazi olduğunu anlamişsiniz ama cevaplama ihtiyaci da hissetmişsiniz.
insani insanca yaşatmalisiniz.
ortekin'in üst geçidine de "tu,kaka" demişlerdi.
başkan, bildiğin yoldan şaşma. daha da artsin bu üst geçitler.transit yolda 5 dakika izleyin araçlari, trafik denetimi yok, utanmasalar 120 ile geçecekler.

SIRADAKİ HABER

banner472