banner488

Çineli Ülkücüler Şehitler İçin Yasin-i Şerif Okuttu

Çineli Ülkücüler Şehitler İçin Yasin-i Şerif Okuttu
banner269

Çine Ülkü Ocakları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla vatan uğruna can veren tüm şehitlerin ruhuna, ‘Yasin’i Şerif’ okuttu.

Ülkü Ocakları Konferans Salonunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ebediyete intikal eden şehitler yad edildi. Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Ülkücü hareketin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere, tüm asker ve polis şehitleri ile vatan millet, bayrak uğruna şehit düşen tüm ülküdaşlara ve vatandaşların ruhuna ‘Yasin’i Şerif’ okutularak bu gece dualarla anıldı. Programa, MHP ilçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Nusret Özkaya ve yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve yönetimi, ülkücüler katıldı. Programın sonunda gelenlere ikramda bulunuldu.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği şanlı tarihe bakıldığında açıkça ortadadır. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde Kurtuluş Savaşımızda zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi hiç sönmemiş, ebediyete kadarda sönmeyecektir. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “Türkiye Cumhuriyeti; duymasını bilene ses, almasını bilene nefes, gitmesini bilene hedef, sevmesini bilene yürek, savaşmasını bilene de ebedi zaferdir.” Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere; tüm şehit ve gazilerimize rahmet diliyor, kendisini Cumhuriyet`i muhafaza ve müdafaa etmekle görevli hisseden herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472