banner488

Çineli Öğretmenler Günlerini Hep Birlikte Kutladı

Çineli Öğretmenler Günlerini Hep Birlikte Kutladı
banner269

Mustafa Türkoğlu Ortaokulu organizesi ile gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Çineli tüm öğretmenler hep birlikte kutladı.

Mustafa Türkoğlu Ortaokulu organizesi ile Şeyhler Düğün Salonunda gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Çineli tüm öğretmenler hep birlikte kutladı. Çine'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve siyasi parti başkanlarının da katılım sağladığı etkinlikte Mustafa Türkoğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından okunan şiirler ve oratoryo gösterisi izleyiciler tarafından beğeni ile alkışlandı. Ardından öğretmenlerden oluşturulan müzik grubunun seslendirmiş olduğu şarkı ve türküler eşliğinde kutlama devam etti. Çine Kaymakamı Turan Erdoğan tarafından, emekliliğe ayrılan öğretmen Mustafa Kapar, Yaşar Alkan, Necip Aksoy, Zeynep Güler ve Nihat Kulaç'a çiçek takdim edildi.

Öğretmenleri tebrik ederek günlerini kutlayan Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, "Millet mekteplerinin açılışın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen oluşunun yıl dönümünü kutluyoruz. Bizler uzun yıllar süren eğitimin ardından öğretmen olduk. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenler mum gibi yanarken kendi eriyen etrafına ışık saçandır. Bir aynadır. Bu aynaya bakan orada iyiyi, doğruyu, değerleri, sevgiyi, merhameti görmelidir. Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Hayatımıza yön veren öğretmenlerimizdir. Yılmadan, yorulmadan sabırla elimizdeki aydınlık meşaleyi yurdumuzun dört bir yanına taşıyan, vatan, millet, insan sevgisi olan, inanç ve imamla ulvi bir vazife yapan insanlarız. Yurdumuzun her köşesinde gururla vazifesini yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472