banner488

Çineli Muhtarlardan Belediye Başkanlarına Teşekkür

Çineli Muhtarlardan Belediye Başkanlarına Teşekkür
banner496

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi’nde ve Şehler Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Çine’de, mevcut haliyle parke döşeli olan Cumhuriyet Caddesi’nde ve Şehler Caddesi’nde ilk olarak altyapı çalışmaları tamamlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, İbrahimkavağı Mahalle Muhtarı Faruk Duman, Dutluoluk Mahalle Muhtarı Sadık Yıldız, Kavşit Mahalle Muhtarı Ali Orhan, Elderesi Mahalle Muhtarı Ahmet Yaldız, Çatak Mahalle Muhtarı Mikail Sevim ve Sarnıç Mahalle Muhtarı Bülent Öztürk yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Asfalt Çalışmaları hızla devam ediyor

Sıcak asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirten Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, ”Cumhuriyet Caddesi ve Şehler Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarımız tamamladı. Belediye Başkanımız Salih Dinçer, asfalt çalışmaları sırasında Şehler köprüsünü genişliğini 5 metreden 8 metre çıkartarak vatandaşların ulaşımda rahat etmelerini sağladı. Bundan sonraki çalışma Atatürk Caddesinde başlayacak. Önce ASKİ tarafından ana su hattı borusunu değiştirilecek. Daha sonra sıcak asfalt çalışmalarımız başlayacak. Muhtarlarımızla birlikte başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, Belediye Başkanımız E. Salih Dinçer’e, fen işlerimize ve ASKİ çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Çine’miz için hayırlı olsun” dedi.

“Devamını Bekliyoruz”

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, "Madran Dağı ve eteğinde bulunan mahallelere ulaşımı sağlayan bu yoldaki sıcak asfalt çalışması bizleri ve araç sahiplerini mutlu etti. Trafikte ulaşımı rahatlatan ve ulaşımı kolaylaştıran sıcak asfalt çalışmalarının diğer ana artellerde de yapılmasını talep ediyor, devamını bekliyoruz. Yapılan işten dolayı Çine Belediye Başkanımız Salih Dinçer’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kavşit’e Kadar Çalışmalar Devam Etmeli

Tüm muhtarlar adına Çine Elderesi Mahalle Muhtarı Ahmet Yaldız, "Bu yol Madran Dağı'ndaki bütün mahallelerimize ulaşımı sağlıyor. Ayrıca Yenipazar ilçesinin de bağlantı yolu. Bu yolun en azından Kavşit Mahallesine kadar bu sıcak asfalt çalışmasının devamını istiyoruz. Bu çalışmayı gerçekleştiren Büyükşehir ve Çine Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kasisler Önemli

Kasislerin önemine dikkat çeken Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan ise, "Yolumuz rahatlık açısından çok güzel oldu. Ancak burası cadde ve insanların yaşam alanı içerisinde. Burada kazaların önüne geçmek ve önlem almak için mutlaka kasisler konulmalı" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Engin kara
Engin kara - 4 yıl Önce

Kasis istemiyoruz herkezi bilinçli araç kullanmaya davet ediyoruz ve bütün şöför arkadaşlarımada burdan SöYLüYORUM LÜTFEN YAVAŞŞ

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472