banner488

Çineli esnaflar, Aydem’e ateş püskürdü

Çine Atatürk Caddesi üzerindeki elektrik kesintisi Çineli esnafı çileden çıkardı.

Çineli esnaflar, Aydem’e ateş püskürdü
banner496

Faturalarını düzenli olarak ödeyen esnaflar, düzenli olarak kesilen elektrikler yüzünden AYDEM’e ateş püskürdü.

Çine’de, geçtiğimiz haftalarda da habersiz bir şekilde sık sık kesilen elektrikler, Çineli vatandaşları  isyan ettirmiş ve bu konu hakkında AYDEM yetkilileri suskunluğa gömülmüştü.

Fatura ödemesi 1 gün geciktiğinde evlerin ve işyerlerinin elektriklerini kesmeyi ihmal etmeyen AYDEM’e daha önce de benzer habersiz kesintiler yüzünden tepki gösterilmiş, fakat ciddi ölçüdeki vurdumduymazlıkta herhangi bir değişiklik söz konusu olmamıştı.  

Hergün akşam Atatürk Caddesi’nde saat 17’den sonra düzenli olarak ve ortalama 1 saat süren elektrik kesintisinden ötürü şikayet eden Elektrikçi Esnafı Kadir Kösem, “Bir trafoyu tamir edebilmek bu kadar mı zor. Bugün perşembe, esnaflar temizliğini İlbet yapıp dükkanlarına kapatıp evlerine gidecek. Ama gidemiyorlar. Madran’da RES’e ve OSB’de Ales’e rağmen Çine’de bu kadar sık elektrik kesilmesi akıl karı değil. Elektrik üretiminin yapıldığı bu memlekette elektriğin kesilmesi trajikomik bir durum.“ dedi.

Öte yandan kesinti ile alakalı açıklamada bulunan Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar,  Çine AYDEM Müdürü ile konu hakkında daha önce konuştuğunu belirterek, “Bana verilen bilgiye göre türlü arıza ve bakımsızlıklardan ötürü bu kesintiler yaşanıyormuş. Bakım ve onarımların en kısa zamanda hızlanacağını ve bu sorunun giderileceğini belirttiler. Ben de ümit ediyorum ki bu son olur ve artık bir daha elektrik kesintisi yaşamayız. Esnaflarımızın da, Çineli vatandaşlarımızın da mağduriyeti ortada.” şeklinde konuştu.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 00:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 10 yıl Önce

hep söylüyoruz, özelleştirilen tedaş yerine geçen aydemden sonra hizmetin değil tahsilatın kalitesi arttı. onarım için geldiklerinde bölge halkına anons yapma gereği bile duymadan tak elektriği kesiyorlar. aslında o elektriği kesilen evde diyaliz makinasına bağlı bir hasta, yaşam destek ünitesine bağlı bir hastanın yaşamının ellerinde olduğunu düşünmeden. eski kaymakamımıza durumu defaatle arz ettik bakalım yenisi aydemin duyarsızlığı konusunda ne kadar dirayet sahibi olacak. saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472