banner488

Çineli doğaseverler bu kez Priene’ye yürüdü

İlk olarak 29 Eylül 2013’de Madran Dağı'na doğa yürüyüşü düzenleyen Çine Kültür Derneği, bu kez 4. Doğa Yürüyüşü'nü Çineli doğaseverlerin geniş katılımıyla Söke Priene Antik Kenti’nde gerçekleştirdi.

Çineli doğaseverler bu kez Priene’ye yürüdü
banner496
Çinelilerin sosyalleşebilmesi, yöremizdeki kültürel zenginliklerin tanıtılması ve birlik beraberlik sağduyusu ile geniş ölçekte tüm Çinelileri ilerleyen süreçte bir araya getirerek çeşitli kültürel aktiviteler gerçekleştirebilmek amacı ile organize edilen Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüşü Gezileri’nde bugüne kadar ilk olarak Madran Dağı olmak üzere, sırasıyla Muğla Ula Geyik Kanyonu, Akçaova Gökbel Dağı ve son olarak da Söke Priene Antik Kenti’ne yürüyüş gerçekleştirildi.


Çine Kültür Derneği tarafından hafta sonu Priene Antik Kenti'ne düzenlenen doğa yürüyüşü ise Çineli doğaseverlerin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Havanın da güzel olmasıyla katılımın yoğun olduğu ve Priene Antik Kenti'nin de dahil olduğu parkurda gerçekleşen yürüyüşte renkli görüntüler yaşanarak, doğaseverler keyifli ve anlamlı bir hafta sonu geçirmenin hazzıyla Çine’ye döndüler.

Katılımcıların her geçen gün büyüyen ilgisiyle devam eden doğa yürüyüşlerinde molalardaki gerek piknik ortamını aratmayan samimiyet, gerekse katılımcı doğaseverlerin aralarında kuvvetlenen sosyal iletişim göz dolduruyor.

“5. Doğa Yürüyüşü sürpriz bir yere olacak”

Çinelilerin doğa yürüyüşlerine olan ilgisinin her geçen gün artmasının kendilerini memnun ettiğini belirten Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, her etkinliğin sonunda "Bir dahaki gezimiz nereye ve ne zaman?" şeklindeki sorularının daha çok sorulmaya başlandığını söyleyerek, “Şubat Ayı içerisinde gerçekleşmesini planladığımız 5. Redwin Doğa Yürüyüşü sürpriz bir yere olacak.’ ifadelerini kullandı.

“Dernek olarak iyi işlere imza atıyoruz”

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Çine Kültür Derneği olarak etkinliklerinin devam edeceğini belirten Demir; "Bu yıl dernek olarak iyi işlere imza atıyoruz. Tiyatro, satranç ve doğa yürüyüşlerinde yakalamış olduğumuz başarının en önemli sırrı yönetim kurulundaki arkadaşlarımın özverisi ve uyumudur. Ayrıca belediye ve yerel basının da bize verdiği desteği göz ardı edemeyiz. O yüzden yönetim kurulu üyelerimizi, Belediye başkanımıza ve bizim faaliyetlerimizde vatandaşla aramızda elçi olan basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.




Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 21:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472