banner488

Çineli Asker Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çineli Asker Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner269

Askerlik görevini yaptığı Ankara’dan Aydın’a izne gelen ve trafik kazasında hayatını kaybeden Tayfur Akcan (20) sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Vatani görevini Ankara’da yapan Çine’nin Çöğürlük Mahallesi’nden Tayfur Akcan izinli olarak geldiği Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmıştı. Akcan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Akcan için, Çine’nin Çöğürlük Mahallesi Ova Camii’nde tören düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akcan’ın naaşı ailesi, sevenleri ve yakınlarının gözyaşları içerisinde Çöğürlük Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Törene, Aydın Vali Yardımcıları Mustafa Hulisi Arat ve Yücel Gemici, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Askerlik Dairesi Şube Başkanı Ferhan Can Kahraman, Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472