banner480

Çine’de Toplu Kullanım Alanları İlaçladı

Çine’de Toplu Kullanım Alanları İlaçladı
banner269

Çine Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve dünya genelinde hızla yayılan Corona virüse karşı oluşturduğu özel ekiple cami, sosyal tesis ve kamu kurumlarında ilaçlama çalışması başlattı.

Çine Belediyesi, sabah erken saatlerden itibaren, oluşturulan özel ekiplerle ilk etapta merkez camiler, sosyal tesis ve kamu kurumlarında ilaçlama çalışması başlattı. Dezenfektasyon çalışmalarının ilçe genelinde cami, tüm kamu kurum ve kuruluşları gibi umuma açık her yerde devam edeceğini belirten Başkan E.Salih Dinçer, “Çine halkı müsterih olsun. Coronavirüsüne yönelik başlattığımız eylem planımızı uygulamaya koyduk, kriz geçinceye kadar çalışmalarımız periyodik olarak sürecek” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “Belediye başkanımız sayın Enver Salih Dinçer'in talimatı ile dezenfekte çalışmalarımıza başladık. Koronavirüs mücadelemiz belirli periyodlarda devam edecektir, okullarımızın 15 gün tatil periyodunda aktif eğitim başlangıç süresine kadar dezenfekte edilip hazır hale getirilecektir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472