banner488

Çine’de, ‘Şimdi Spor Zamanı!’ Dediler ve Yürüdüler

banner496

Çine İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ali Mustafaoğlu ve Çine 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri sağlık için yürüyüş düzenledi.

Çine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ali Mustafaoğlu ve Çine 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ''Sağlık İçin Yürüyoruz'' sloganıyla şimdi spor zamanı diyerek Çine Hükümet Meydanından başlayan etkinlik Asar Mevkiine kadar devam etti. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı ‘Sağlık İçin Yürüyüş’ etkinliği Asar Mevkiinde yarım saatlik dinlenmenin ardından Hükümet Meydanına geri dönülerek toplamda 2,5 km’ye yakın bir yol kat edildi.

Çineli vatandaşları yürüyüşe davet eden Kaymakamı Özkan Demir, “Sağlıklı yaşlanmak için her gün en az 10 bin adım atmak gerektiğini uzmanlarımız söylüyor. Ben kendi adıma hayat tarzı olarak, buna uymaya çalışıyorum. Bütün vatandaşlarımızı da sağlıklı yaşamak anlamında her gün 10 bin adım atmaya davet ediyorum” dedi.

Yürüyüşe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Şube Müdürü Yıldıray Demir, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Ağaran, Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanları, Çine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ali Mustafaoğlu ve personeli, Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.















Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472