banner488

Çine’de ‘Özkaradeniz Restorant’ Törenle Hizmete Açıldı

Çine’de ‘Özkaradeniz Restorant’ Törenle Hizmete Açıldı
banner496
Okan Özkaradeniz ailesinin 3.kuşağı olarak aşçılığı sürdürmek adına Özkaradeniz Restorant görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Aydın- Çine Karayolu Bucak Mevkii BP Benzin istasyonu yanında Özkaradeniz Restoran açılışına, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kurulu üyeler, Cumalı Mahalle Muhtarı Bahtiyar Uysal, Subaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan yaptı. Başkan Atıgan, “Bugün çok güzel bir restorantın açılışını yapmak için bir araya geldik. Uzun yıllar cemiyetlerimizde aşçılık yapan Mustafa kardeşimizin oğlu Okan Özkaradeniz mesleği daha da ilerletmek adına açtığı restorantla hem anayolumuzdan geçen yolculara hem de Çine halkımız için en kaliteli yemekleri sunacağını eminiz. Bu işletmeyi Çine’ye kazandırdıkları için teşekkür ediyorum, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından dualar okunarak, restorantın açılışı gerçekleşti. Gelen misafirlere lokma ve çay ikramları yapıldı.

Özkaradeniz Restoran sahibi Okan Özkaradeniz, 27 yıllık aşçılık yapan anneannesi Keziban Aslan’dan devir alan annesi Hafize ve babası Mustafa Özkaradeniz’den sonra üçüncü kuşak olarak aşçılığa kendi iş yerini açarak devam ettirmek istediğini söyledi. Okan Özkaradeniz, “Lokantacılık sektöründe başarılı olmak için ilk önce mesleğin sevilmesi ve kaliteye önem verilmesi gerekiyor. Ben ailemden 3.kuşağım ve aşçılığı severek yapıyorum. Müşterilerimize daha iyi hizmet ve kaliteli yemekler sunmak için Özkaradeniz Restorantımızı hizmete açtık. Çok mutluyum çocukluk hayalimi gerçekleştirdim, şimdi sıra en kaliteli şekilde müşterilerimize hizmet vermek. Açılışımıza katılan misafirlerimize, çelenk ve çiçek gönderen büyüklerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

















Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472