banner488

Çine’de Okullar Dezenfekte Ediliyor

Çine’de Okullar Dezenfekte Ediliyor
banner269

Türkiye’de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından Çine’de çocukların virüsten korunması amacıyla okullarda kapsamlı bir temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışması başlatıldı. Okul temizlik personeli okullarda her yeri dezenfekte etti.

Dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı Türkiye'de okullarda da ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında Çine’de okullar dezenfekte ediliyor. Özellikle öğrencilerin sık kullandığı ve bakterilerin yoğun olduğu bölgelerde çalışma gerçekleştiren okul temizlik personeli İlçe Merkezinde bulunan tüm okulları baştan aşağıya dezenfekte etti. Okulların depo, lavabo ve tuvaletleri başta olmak üzere sınıf ve koridorlar ilaçlandı. Tüm okullarda gerçekleştirilecek bu çalışma ile birlikte eğitim yuvalarının hijyen açısından güvenli olacağı belirtildi.

Bakteri ve virüs gibi mikroorganizmalara karşı etkili olan dezenfekte çalışmasının insan sağlığına olumsuz bir etkisi bulunmadığı belirtilirken, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yanı sıra Çine Belediyesi sorumluluk sahalarındaki halkın toplu kullandığı alanları dezenfekte etmek için çalışmalar yürütüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472