banner488

Çine’de KOSGEB'ten ilk destek Ömer Özmen’e

Çine’de KOSGEB'ten ilk destek Ömer Özmen’e
banner269

Çine Sanayi Sitesi esnaflarından Özmen İş Makina sahibi Ömer Özmen, KOSGEB'ten yatırım desteği alan ilk Çineli esnaf oldu. AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz ve AK Parti heyeti, Ömer Özmen'i ziyaret etti.

Çine Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Özmen İş Makina sahibi Ömer Özmen'in meyve hasat makinesi üretimi yapmak için KOSGEB'e yapmış olduğu destek başvurusu kabul gördü. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AR-GE ve İnovasyon Destek Programı kapsamında KOSGEB tarafından destekleme programına alınan Özmen İş Makina sahibi Ömer Özmen'i ziyaret etti. Yavuz'a Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, AK Parti Çine Başkan Vekili Ergüven Özcan, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz eşlik etti. Ömer Özmen, yerli ve milli olarak gerçekleştirmek istediği meyve hasat makinesi hakkında Yavuz'a bilgiler verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, "Gaziantep 7,5 milyar dolar ihracat yapmış ve hedefi ise 10 milyar dolar. Bizim onlardan hiçbir eksiğimiz yok ve aksine fazlamız var. Gerek tarımsal gerek turizm açısından bizim imkanlarımız daha fazla. Maalesef biz 750 milyon dolar ihracatımızı 760 milyon dolar yaptığımızda çok seviniyoruz. Aydın için kabul edilemez bir durum. Sayın Cumhurbaşkanımız, "Milli Uzay Programı'ndaki birincil ve en önemli hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmek" dedi. Bende 'Yaktın bizi reis' diye bir tweet attım. Biz muhalefete buradan kalkıp Çin'e giden treni anlatamıyoruz, algılayamıyorlar, uzay konusunu nasıl anlayacaklar bilemiyorum. Tabi biz bazılarının derdini anlıyoruz. Abdülhamit Han döneminden beri hep aynı oyunlar devam ediyor. PKK bitme noktasına geldi bundan ciddi derecede rahatsız olanlar var. Muhalefet sorunları çözüm üretme noktasında çalışmıyor, amaçları belli.

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz ve heyeti ziyaretlerine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan ile birlikte, Çine Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tayfun Aslan ziyaret ederek Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde devam etti. Yavuz Kaymakam Erdoğan’la OSB fiziki yapısı ve yer alan firmalar üzerine istişarelerde bulundu. Çine Organize Sanayi Bölgesi ve Sanayi Sitesi’nde çeşitli firmalarda incelemelerde bulunan Yavuz son olarak Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Belediyesi AK Parti meclis üyesi Efraim Çayır’ı ve Akçaova esnaf ziyaret etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472