banner480

Çine’de Kar Yağışı Sonrası Kapanan Yollar Açıldı

Çine’de Kar Yağışı Sonrası Kapanan Yollar Açıldı
banner269

Çine’de etkili olan soğuk hava ile yüksek kesimlerdeki mahallerdeki yoğun kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar açıldı. Yetkililer çalışmaları dün gece çalışmaları yerinde inceledi.

Çine’de Madran Dağı’nda dün saat 16.00 sıralarında etkili olan soğuk hava ile yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yollar, karla mücadele çalışmaları kapsamında açıldı. Okul servisleri ve vatandaşın hazırlıksız yakalandığı kar yağışında, araçlar yollarda kaldı. Çine Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesine ait ekiplerin dün ve bugün yapmış olduğu karla mücadele çalışması zonucu yollar ulaşıma açıldı. Kavşit, Elderesi, İbrahimkavagi, Topçam ve Hacıpaşalar Mahallelerinde tuzlama çalışması yapıldı. Karla mücadele sırasında, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine eski Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşları bilgilendirdiler.

Çine Kavşıt Mahalle Muhtarı Halil Çoban "Dün akşamüzeri başlayan kar yaşığı nedeniyle hiç bir araç mahalleye çıkamıyordu. Okul servisleri yolda kaldı. Öğrenciler de servislerde bekliyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ihbarda bulunduk. İhbar üzerine hiç vakit kaybetmeden karla mücadele ekipleri ve Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkan Yardımcımız, İlçe Jandarma Komutanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz mahallemize gelerek vatandaşlarımızın yanında oldu. Tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472