banner488

Çine’de Hedef Yüzde Yüz Kemer, Yüzde Sıfır Telefon

Çine’de Hedef Yüzde Yüz Kemer, Yüzde Sıfır Telefon
banner496

Çine Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, sürücüleri, özellikle emniyet kemeri ve seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması konusunda sıkı kontrol yapıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Her vatandaşımızın emniyet kemeri takmasını kesinlikle ve kesinlikle temin edeceğiz. Direksiyon başında cep telefonu kullanımını kesinlikle ve kesinlikle bitireceğiz" sözlerinin ardından trafik denetimlerine ağırlık veren Çine Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği, kurallara uymayanlar hakkında istisnasız gereken ceza uygulaması yapıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları ile Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde tüm Türkiye’de başlatılan sürücü ve yolcularda emniyet kemeri takmama ve seyir halinde cep telefonu kullanma alışkanlıklarını bitirmeye yönelik trafik kontrolleri kapsamında Çine Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince Aydın-Muğla karayolu üzerindeki farklı noktalarda gece-gündüz etkin ve sürekli denetimler yapılarak kural ihlali yapanlar hakkında istisnasız gereken işlemleri uygulanıyor. Söz konusu denetimler hakkında geçtiğimiz günlerde Bakanlıkça tüm vatandaşlara SMS ile bilgilendirme yapıldı. İstasyon Amirliği görevlilerince, meydana gelen trafik kazalarında emniyet kemeri takmamaya bağlı yaşanan can kayıplarının ve ağır yaralanmaların önüne geçmek ve cep telefonu kullanımına bağlı dalgınlıkla yaşanan kazaları sona erdirmek amaçlandı. Görevliler kurallara uymayan sürücüleri, yolculuğun kısa veya uzun mesafeli olmasının bir önemi olmadığı, tüm sürücü ve yolcuları başta kendi can güvenlikleri için kurallara uymaya davet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472