banner488

Çine’de geniş çaplı Covid-19 denetimi yapıldı

Çine’de geniş çaplı Covid-19 denetimi yapıldı
banner496

İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen "Koronavirüs Denetimleri" konulu genelge kapsamında Çine genelindeki pazar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde pandemi kontrolleri yapıldı.

Çine’de Bakanlık tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda hem iş yerlerini hem de vatandaşları bilinçlendirmek, pandeminin etkisini en minimum düzeyde atlatabilmek amacıyla denetimler gerçekleşti. Görevliler vatandaşlara gerekli uyarıları yaptı. Vatandaşlarla sosyal mesafe kuralına dikkat eden heyet, pandemi süresi boyunca maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının konusunda uyarılarda bulundu. Bundan sonraki süreçte de denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini değinilerek, amacın ceza yazmak değil, bilinç düzeyini artırmak olduğu vurgulandı.

Hükümet Meydanı'ndan başlatılan denetimlere; Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve Çine Belediyesi Zabıta Müdürü Fevzi Gündoğdu ile çok sayıda polis ve zabıta memuru katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472