banner488

Çine’de genç çiftçilere hibe desteklemeleri dağıtıldı

Çine’de genç çiftçilere hibe desteklemeleri dağıtıldı
banner269
Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hibe Programı çerçevesinde Çine’deki hak sahipleri, desteklemelerine kavuştu.

Çine’de toplam 24 hak sahibine hibe desteklemeleri İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince dağıtıldı. Desteklemeler kapsamında Çine’de 19 kişiye 6’şar adet toplam 114 düve, 2 kişiye kovan ve arıcılık malzemeleri,1 kişiye yumurta tavuğu ve horoz, 1 kişiye çiçek fideciliği, 1 kişiye örtü altı sebze ve muz tesisi için hibe verildi.

Konu hakkında bilgi veren Çine İlçe Tarım Müdürü Mustafa Ağaran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımları Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında Çine’de 24 genç çiftçinin hibe desteği almaya hak kazandığını söyledi.

Genç çiftçilerin düveleri alma programında bulunan AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “Uygulanan destekleme programının genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması, istihdama katkı sağlanması, tarımsal üretimin desteklenmesi ve gelir düzeyinin yükseltilmesi açısından çok önemlidir. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472