banner488

Çine’de Fırınlar Zabıta Amirliğince Denetlendi

Çine’de Fırınlar Zabıta Amirliğince Denetlendi
banner496

Çine’de faaliyet gösteren ekmek fırınları Belediye Zabıta Amirliği Ekipleri ve Belediye Gıda Mühendisi tarafından sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi.

Çine’de faaliyet gösteren ekmek fırınları sabah saat 04:00’da Belediye Zabıta Amirliği Ekipleri ve Belediye Gıda Mühendisi tarafından sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, ekmek gramajı, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıklarını incelendi. Denetimlerde gereken şartlara uymayan esnaflara uyarı verildi, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli cezai işlem uygulanacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Çine Belediyesi olarak, halkın sağlığı için bu denetimler sıkılaştıracağı, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmaların devam edeceği, sadece fırınların denetimi değil, halkı ilgilendiren ve sorumluluk alanlarına giren tüm konularda denetim ve çalışmaları tüm hızıyla sürdürüleceği Zabıta Amirliğince belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 22:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472