banner488

Çine’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Çine’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı
banner496

Çine’de Cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Hükümet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenlerin sunulmasıyla başladı.

Çine’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları protokolün Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Hükümet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine, Kaymakam Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, İyi Parti İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, STK Başkanları, daire amir ve müdürleri ile öğrenciler katıldı. Kaymakamlık, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.

Törenlere, 29 Ekim Pazartesi günü saat 09.45’de Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ve ardından saat 10.30'daki resmi törenin Yüksel Yalova Stadında düzenlenmesi ile devam edilecek. Akşamı ise saat 19.30'da Çine Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından fener alayı düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472