banner488

Çine’de Barış Pınarı Harekatı'na Kan Bağışıyla Destek

Çine’de Barış Pınarı Harekatı'na Kan Bağışıyla Destek
banner269

Çine Kaymakamlığı, Çine Milli Eğitim Müdürlüğü ve Evciler İlkokulu ortaklaşa Barış Pınarı Harekatı'na destek için kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Çine Kaymakamlığı, Çine Milli Eğitim Müdürlüğü ve Evciler İlkokulu ortaklaşa Barış Pınarı Harekatı'na destek için okul bahçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek sunmak için gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası ilgi gördü.

Kan bağışına öğretmen, kamu kurum ve kuruluş görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ'da kan bağışında bulunanlar arasında yer alırken Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Müftüsü Mehmet Atay, Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri kan bağışını ziyaret etti. Kan bağışında 92 kişi bağış başvurusunda bulunuldu. 66 ünite kan toplanırken bir kişi ise kök hücre bağışında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 21:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472