banner480

Çine’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni düzenlendi

Çine’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni düzenlendi
banner269
Çine'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı.

Çine'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Tören, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı adına Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Çine Hükümet Meydanı’nda düzenlenen törene, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkan Vekili Burhan Kandemir, Çine Cumhuriyet Başsavcısı Nazlı Sertap Yalçın, kurum amirleri, ilçe okullarının öğretmenleri ve öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Alternatif Tören

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle İlçe Başkanı Tayfun Şahin önderliğinde, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı üyeleri Atatürk Anıtı üzerine karanfiller bıraktı. Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, yaptığı açıklamada, "Tek adam yönetimine son verip bireyin özgürlüğünü ve milletin iradesini esas alan, demokrasi ve laiklikle taçlandırılan Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlu olsun. Bu büyük mirası ve bağımsızlık ruhunu bizlere emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakların bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Şunu herkes bilmelidir; Cumhuriyet değerlidir" dedi.
















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472