banner488

Çine ve Beşiktaş Belediyesi Amfi İçin Protokol imzaladı

Çine ve Beşiktaş Belediyesi Amfi İçin Protokol imzaladı
banner496

Beşiktaş Belediye Başkanı ve Çine Belediye Başkanı ÇMYO’na yapılacak amfi için protokol imzalardı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okuluna yapılacak olan amfi için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile imzaladığı protokolle 100 bin lira bağışta bulundu.

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanlığında düzenlenen protokol töreninde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bağışta bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Dinçer; “Hedefimiz ilçemize yakışır bir kampus oluşturmak ve yeni bölümler açılmasını sağlayarak öğrencileri Çine’mize getirebilmektir. Bu sebeple eğitimin özellikle de üniversitenin bir ilçe için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlçemiz ve üniversitemiz adına Sayın Başkanımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Başkanımızın tüm Türkiye’de eğitime verdiği destekleri zaten yakından takip ediyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, “Bizim için her çocuğun, her bireyin eğitimi önemlidir. Kardeş Belediyemiz Çine’mize bir katkıda bizden olsun istedik. Bizlerde en az sizler kadar mutluyuz. Çağdaş bir kentin çağdaş bireylerle, çağdaş bireylerin ise eğitim ile oluşacağını biliyoruz. Bizler İstanbul’da okuyan çocuklar hangi kalitede eğitim alıyorsa, Çine’de olsun Anadolu’nun başka yerlerinde olsun, tüm çocukların aynı kalitede eğitim almasını istiyoruz. Aramızdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun eğitim sayesinde birbirimize yakınlaşacağımıza inanıyoruz. Herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 23:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472