banner488

Çine Ülkü Ocakları’ndan Berber ve Kuaförlere Destek

Çine Ülkü Ocakları’ndan Berber ve Kuaförlere Destek
banner496

Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan, 11 Mayıs'ta yeniden açılacak olan berber ve kuaförler için hijyen desteği sağlandı.

Corona virüsü salgını nedeniyle kapalı olan berber ve kuaförlerin 11 Mayıs’ta açılacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurmasının ardından, Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan’dan berber ve kuaförler için hijyen desteği sağladı. Berber ve kuaförler bu duyarlı davranışından dolayı Başkan Çalışkan’a teşekkürlerini iletti.

Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan, ”11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför kardeşlerimiz, çok zor günler geçirdiler. Amacımız hijyenin önemli olduğu kuaför ve berberlerin müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak. Esnafımızın yanındayız. Hep birlikte bu zor günleri aşacağız. Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulu üyelerinin açıklamalarıyla, vaka verileri doğrultusunda koronavirüsün en küçük tedbirsizliği dahi affetmediği görülüyor. Salgın bitiyor ya da bu iş bitiyor diyerek asla tedbiri elden bırakmayalım. Bir süre daha kontrollü sosyal hayata devam edelim. Rehavete kapılmadan, kurallara uymaya devam edelim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yaşar Kılışçı
Yaşar Kılışçı - 4 yıl Önce

Bizede bekleriz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472