banner488

Çine Polisinden Sürücülere Kask Hediyesi

Çine Polisinden Sürücülere Kask Hediyesi
banner496

Çine’de İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası nedeniyle farklı bir etkinlik yaptı. Motosiklette kask kullanımının önemine dikkat çekmek isteyerek, motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı.

Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında belgeleri tam olan motosiklet sürücülerini kask takmaya teşvik etmek için emniyet bahçesinde ücretsiz kask dağıttı. Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, kasksız motosiklet sürücülerine kask kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Yurtseven, Çine’nin genelinde meydana gelen ölümcül ve yaralamalı trafik kazalarının çoğunluğunu motosiklet kazalarının oluşturduğuna dikkat çekti. Motosiklet sürücülerine amaçlarının ceza kesmek değil kask kullanmalarını sağlamak olduğu ifade eden Yurtseven, sürücülerin öncelikle kendilerinin ve beraberindekilerin can güvenliğini sağlamalarını istedi. Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, kaskların temin edilmesini sağlayan Halit Güler ve Tahir Kozan’a teşekkür etti.

Kask dağıtım etkinliğine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca, yolculuklarda hayati önem taşıyan kaskın dağıtım etkinliğinden dolayı duymuş oldukları memnuniyeti Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven'e yapmış oldukları teşekkür ile dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 08:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472