banner488

Çine MHP ve Ülkücülerden Muhtarlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Çine MHP ve Ülkücülerden Muhtarlara Hayırlı Olsun Ziyareti
banner496

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Halil Kapıkıran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığına Murat Çalışkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile 27 Şubat 2020’de yapılan olağan genel kurulda başkan seçilen Halil Kapıkıran ve yeni yönetimi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çine’de Mahalle Muhtarlarının çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç şunları söyledi: “Demokrasinin gereği seçilerek göreve gelen ve bu anlamda da halk ile iç içe olan mahalle muhtarlarının her türlü istek ve talepleri bizler için önemlidir. Muhtarlarımız mahallelere ulaşmamız ve oradaki vatandaşlarımızla aramızda köprü oluşturması açısından önemli bir misyonu üstlenmektedir. Muhtarlarımızın her daim yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm muhtarlarımıza açık. Onların mahallelerde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getireceğiz. Onlarla beraber çözüm yolu arayacağız” şeklinde konuştu.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerine kendilerini ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Süleyman Temel
Süleyman Temel - 4 yıl Önce

Suç sulama birliğinin değil suç elimizdeki sulama birliğinin Koçarlıya kaptıranların

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472