banner488

Çine MHP Başbuğ'u Dualarla Andı

Çine MHP Başbuğ'u Dualarla Andı
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanlığı Kurucu Genel Başkanları Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 22.yıldönümü sebebiyle Mevlid-i Şerif okutarak lokma hayrı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanlığı Kurucu Genel Başkanları Başbuğ Alparslan Türkeş'in 22. ölüm yıl dönümü nedeni ile Çarşı Cami’sinde Mevlid-i Şerif okutarak lokma hayrı yaptı. Siyasi tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Başkanı merhum Alparslan Türkeş için okutulan Mevlid-i Şerif´e, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, MHP İlçe Başkanı Kazıl Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Alparslan Türkeş´i dualarla andıklarını belirten İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş´in vefatının üzerinden 22. sene geçmesine rağmen kendisine karşı beslediğimiz sevgi hiç azalmamıştır. Sahip olduğumuz bağlılık ve sadakat hiç eksilmemiştir. Bilinmelidir ki, Başbuğumuz 80 yıllık hayatının hemen hemen tamamını ülkülerine vakfetmiş bir şuur, gönül ve dava insanıdır. Attığı her adımı millet yararına, söylediği her sözü vatan lehinedir. O milliyetçi bir kılavuz ve Türk-İslam medeniyetinin yılmaz bir savunucusudur. Türk Milliyetçileri ve ülkücüler olarak her zaman çizmiş olduğu, göstermiş olduğu yolda ilerliyoruz. Her şey bu vatanımız için. Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i vefatının 22. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Allah mekanını cennet eylesin” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472