banner488

Çine Madranspor, Çine Belediye Başkanını ziyaret etti

Çine Madranspor, Çine Belediye Başkanını ziyaret etti
banner496

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grubunu lider olarak tamamlayan Çine Madranspor yönetici ve antrenörleri, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grubunu lider olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek için Play Off hakkını elde eden Çine Madranspor'un Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Teknik Direktör Sunay Güneş, Teknik Direktör Yardımcısı Tolga Paldrak ve kaleci antrenörü Saner Targıtay’ı makamında kabul eden Başkan Dinçer; “Madransporumuz yürekten kutluyorum. Maddi ve manevi olarak Belediye olarak olsun, kendi şahsım olsun hep Madran sporun yanında olduk ve bundan sonra da olacağız. Burada emeği geçen başta Çine’nin fedakar insanları ve taraftarları olmak üzere, esnafımıza, yöneticilere, teknik heyete, futbolculara ve burada sayamadığım herkese teşekkür ediyorum, Play off’da da başarılı olacağımıza eminim” dedi.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin; “Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Her zaman bizim yanımızda oldu. Maddi olsun manevi olsun bizleri hiç kırmadı.Daha güzel başarılara imza atacağımız sözünü kendisine veriyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472