banner488

Çine Kaymakamlığı’ndan Şehit ve Gaziler Onuruna Yemek

Çine Kaymakamlığı’ndan Şehit ve Gaziler Onuruna Yemek
banner269

Çine Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri kapsamında şehit ve gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenledi.

Düzenlenen yemeğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Müftü Vekili Yahya Ofşin, Kurum ve Kuruluşların Daire Müdürleri ile Şehit ve Gazi yakınları katıldı.

Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Milletimiz tarih boyunca çok zorlu sınavlar verdi. Türlü belalarla, felaketlerle, sıkıntılarla maalesef tarih boyunca hep karşılaştık. Ama büyük millet olmanın gerektirdiği şuurla bu sınavların hepsinden Allah’ın izniyle hep başarıyla ayrılmayı bildi. Tarih Türk Milleti’nin büyüklüğüne defalarca şahitlik etti. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, geçen sene maalesef 15 Temmuz’da karşılaştığımız darbe girişiminde de gördük. Şu anda da ülkemizin, devletimizin, milletimizin önünde, başında büyük sıkıntılar var. Irak’ta, Suriye’de emperyalist güçlerin o ülkeleri bölme, akabinde de bizimle ilgili hain planları tarihin her döneminde olduğu gibi halen daha var. Biz büyük millet olma şuuruyla tarihimizde gösterdiğimiz bütün başarılarımızla, geçtiğimiz sınavlarla geleceğe aynı umutla bakıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir güç bizi yıkmaya muvaffak olamayacak. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız, devletimizin, milletimizin şehitlerimizi yaşatma azmi her zamankinden daha güçlü.  Bu gün huzur içerisinde yaşıyorsak, şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde yaşıyoruz. Şehitlerimizin bize yadigârı olan çok değerli şehit aileleri hepinize şehitlerimiz adına verdiğimiz yemeğe katıldığınız için teşekkür ederim. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum.  Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

Yemekten sonra Çine İlçe Müftü Vekili Yahya Ofşin eşliğinde tüm şehit ve gazilere dua edildi.













Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472