banner488

Çine İmam Hatip Lisesi tanıtım toplantısı yapıldı

Çine İmam Hatip Lisesi tanıtım toplantısı yapıldı
banner496

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi‘nde, ortaokul müdür, müdür yardımcıları rehber öğretmenler ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmelerine yönelik tanıtım toplantısı düzenlendi.

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Üyesi ve Okulun ilk mezunlarından Kamil yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ortaokul müdür, müdür yardımcıları rehber öğretmenler ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeleri katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İlçede bulunan Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Aydın’daki nitelikli okullar arasında yer aldığını ve merkezi sınavla öğrenci alması öğrencilerin eğitim öğretim hayatı için avantaj sunduğunu ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Üyesi ve Okulun ilk mezunlarından olan Kamil Yeşil bilgi ve tecrübelerini toplantıda katılımcılarla paylaştı.

Toplantıda Okul Müdürü İsmail Yanar, Okulun 2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren merkezi sınavla 30  ve mahalli yerleştirmeyle de 68 öğrencilik kontenjanlarının olduğunu söyledi. Yanar, “1976 yılından bu yana ilçede hizmet veren ve başta İmam Hatipler olmak üzere birçok alanda çok değerli kişiler yetiştirmiş Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırmak önceliğiyle, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren de ilçemizde sınavla öğrenci alan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak Eğitim Öğretim hizmetlerine devam etmekte. Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 200 kişilik modern pansiyon imkanıyla da öne çıkmaktayız. 100 kız ve 100 erkek öğrenci kapasitesiyle yatılı olarak barınma ve yemek imkanı sunan okulumuz da ayrıca etüt ve sosyal imkanlarla da hizmet verilmektedir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472