banner488

Başkan Dinçer, Şehnaz Ertan’ı ziyaret etti

Başkan Dinçer, Şehnaz Ertan’ı ziyaret etti

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, evinde yangın çıkan yangın sonucu eşyaları zarar gören ve zor durumda kalan Şehnaz Ertan’ın ziyaret etti. Yangında kullanılmaz hale gelen evde tadilat yapıldı ve yeni eşyaları teslim edilen Şehnaz Ertan’ın yüzü yeniden güldü.

Geçtiğimiz ay Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine İtfaiye Amirliği ekipleri Yeni Mahalle’de bir ev yangını ihbarı aldı. İhbarı alır almaz kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yangına hemen müdahale etti ancak Ertan’ın evi ve eşyaları kullanılmaz hale geldi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, maddi durumu yeterli olmayan Şehnaz Ertan’a yardım elini uzattı. Evini ve eşyalarını kaybeden Şehnaz teyzeye, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak’ın el birliği ile Çine’deki yardımsever esnafların yardımıyla ihtiyaçlar temin edildi. Tadilatı bitmek üzere olan evin son durumunu kontrol eden Başkan Dinçer, Şehnaz teyzeyi ziyaret etti. Ziyaretinde sohbet eden Başkan Dinçer, bir tek bulaşık makinesinin eksik olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Başkan Dinçer, Ertan’a bulaşık makinası hediye etti. Başkan Gülgün Ok, Şehnaz teyzenin normal yaşantısına dönmesi için buzdolabı, bulaşık makinesi, halı, koltuk takımı, yatak ve gıda gibi tüm ihtiyaçlarını teslim ettiklerini dile getirdi. Yanan evin eskisinden daha iyi olduğunu belirten Ertan başta Belediye Başkanı Salih Dinçer olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür etti.

Komşulukların hala ölmediğinin en büyük katını olduğunu belirten Ertan, “Yaklaşık bir ay önce evimi ve eşyalarımın tamamını yangında kaybettim. Fadime komşumla biz eşlerimizi dört ay ara ile kaybettik. Birbirimize destek oluyorduk. Benim başıma bu olay da gelince komşum Fadime İzgüt kapılarını sonuna kadar açtı yaklaşık bir aydır onunla beraber kaldım ondan ayrıca Allah razı olsun” dedi.

Her çaldıkları kapıdan boş dönmediklerini söyleyen Çine Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, “Çine Belediye Başkanımız Salih Dinçer her zaman ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında oldu. Başkanımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472