banner488

Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin'e Veda Yemeği Düzenlendi

Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin'e Veda Yemeği Düzenlendi
banner496
İlçe Müftüsü Feyyaz İdin İzmir’in Karabağlar İlçe Müftülüğüne tayini çıkması sebebiyle çalışma arkadaşları tarafından veda programı düzenlendi.

Kasap Mehmet Zengin’in Yeri’nde düzenlenen veda yemeği programına, Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Siyasi Parti Temsilcileri, daire amirleri ile bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve Çine Müftülük Personeli katıldı. Program müftülük personeli adına İlçe Vaizi Yahya Ofşin’in duygu ve düşüncelerini paylaştığı konuşmasıyla başladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer programda, “Müftümüzü uğurladığımız için üzgünüz, üç buçuk yıl kendisiyle başarılı bir şekilde çalıştık. Müftümüz inşallah daha iyi bir yere gidiyor, Çineli hemşerilerim adına Çine’mize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, “Müftümüzle ilçemizde göreve üç buçuk yıl önce beraber başladık. Müftümüz ilçemizde hoş bir seda bıraktı, bunu burada görmek mümkün. Müftü bey görev adamıydı, disiplinliydi, işini ciddiyetle yapıyordu. Buna bizzat şahit oldum. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz kendisinden razıyız. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Çine’den ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan İlçe Müftüsü Feyyaz İdin ise, "Merkezde Sayın Diyanet İşleri Başkanımızın ve Sayın İl Müftümüzün rehber ve himayelerinde; İlçemizde Sayın Kaymakamımızın;  yerel yönetimde Sayın Belediye Başkanımızın destekleri ile tüm kurum ve kuruluşlarımızla ve ayrıca tüm Çineli kardeşlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte karşılıklı diyalog, istişare ve anlayış içerisinde hizmet etmeye gayret ettik. Başta muhteşem bir devlet nezaketi gördüğüm Sayın Kaymakamımız ve her zaman bizleri hürmetle karşılayan Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere din gönüllüsü hocalarıma ve hizmetlerimize destek vermiş olan tüm Çineli kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Görev değişiklikleri hizmetlerin yenilenmesi demektir. 09.09.2013 tarihinde başladığım görevime, bu günlerde veda etmek, nöbeti başka bir kardeşimize devretmek ve yeni görevime İzmir Karabağlar İlçe Müftülüğü görevime, uhdemize tevdi edilen vazifeye başlamak suretiyle devam etmek durumundayız. Konuşma yapmak zor, veda konuşması yapmak daha zordur. Hepimiz insanız; hata yapabiliriz, hata sahibiyiz. Bilerek hata yapmamaya, bilerek birilerinin kalbini kırmamaya, bilerek insanların gönlünü kırmamaya çalıştım. Sözlerimi burada bitirirken, bütün Çineli kardeşlerime teşekkür ediyorum, Varsa haklarım can-u gönülden helal ediyor, sizlerden de helal etmenizi istirhâm ediyorum. Selam ve dualarla arz-ı veda ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun “İlçe Müftümüz ilçemizde başarılı bir hizmet yürüttü. Kendisinin görevi ile ilgili ilişkileri, diyalogları, çalışma azmi, Çinelilerin gönlünde taht kurduğu düşünüyorum. İnşallah buradan yükselerek gidiyor. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Programın sonunda İlçemiz Kaymakamı Özkan Demir İlçemiz Müftüsü Feyyaz İdin’e başarı belgesi ve plaket takdim etti. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Çiçek takdiminde bulunurken Çine İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin hediyesini de AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun takdim etti. Program yapılan ikram ile son buldu.





















Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472