banner488

Çine Hayvan Pazarı İlaçlanıp Dezenfekte Edildi

Çine Hayvan Pazarı İlaçlanıp Dezenfekte Edildi
banner496

Çine’de, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla geçici olarak kapatılan, Çine Hayvan Pazarında, Çine Belediyesi ekiplerince dezenfekte çalışması yapıldı.

Dünyada yayılan koronavirüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından alınan tedbirler kapsamında kapatılan Çine Hayvan Pazarı, Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla yarın saat 06,00’da açılıyor. Tekrar faaliyete geçecek olan Hayvan Pazarında, Çine Belediyesi temizlik, dezenfekte çalışmaları ve zararlı otları temizleyerek hazır hale getirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut Karabulut,” Bir süredir kapalı olan hayvan pazarımız yarın saat:06.00'da açılacak. Hayvan alıcı ve satıcılarımız gönül rahatlığı ile pazarımıza gelebilir. Gerekli tüm hijyen çalışmalarını Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer Bey'in talimatı ile yerine getirdik. Hayvan pazarına tek giriş ve çıkış olacak. Maske ve eldiven takma zorunluluğu var ve bu anlamda biz vatandaşlarımıza yardımcı olarak maske ve eldiven dağıtacağız. Pazarımızın girişinde dezenfekte istasyonumuz faaliyetine devam ediyor. Ayrıca girişte ekiplerimiz ateş ölçer ile vatandaşlarımızın ateşini ölçecek. 38 derece ve yüksek vücut ısısına sahip vatandaşlarımız pazara alınmayacak ve gerekli tedbirler uygulanacak. sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi konusunda görevli ekip ve zabıta sayımızı da çoğalttık. Belediye olarak pazarımızda her daim vatandaşımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472