banner488

Çine Halkı Dinçer’le Tek Nefes

Çine Halkı Dinçer’le Tek Nefes
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in sağlığına kavuşması için gelen destek herkesi duygulandırdı.

Çine halkı, ‘Dayanışma Yaşatır’ sloganıyla Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’le tek nefes oldu. Yapılan paylaşımlara tüm Çine halkı ve Türkiye dahil olup destek verdi. Geçtiğimiz günlerde safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle Denizli'ye tedavi altına alınan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, karaciğer nakli için 10 Şubat Perşembe günü Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’ne ambulans uçakla sevk edildi. Dinçer için donör çağrısında bulunuldu. Başkan Dinçer’e donör vermek için sıraya giren hayırsever vatandaşlardan uygun şartlara uyanlardan bir grup Malatya’ya yolcu edildi. İkinci grup yola çıkmak için hazır halde bekliyor. Siyesi partililer, kurum ve oda başkanları tüm halk ettikleri dualarla Salih Dinçer’e nefes olmaya çalışırken, Dinçer ailesine geçmiş olsun iletildi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç'tan da Dinçer için yapılan çağrıya destek geldi. Donör bulunabilmesi için hazırlanan görseli sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Kandemir, "Çine Belediye Başkanı Sn. Enver Salih Dinçer’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim. Gün birlik ve beraber olma zamanı" ifadelerini kullandı.

MHP İlçe Başkan Kazım Oluç da "Çine Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer’in karaciğer rahatsızlığı büyük bir üzüntüyle öğrendim, acil şifalar dilerim Allah yâr ve yardımcısı olsun inşallah" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472