banner480

Çine Emniyet’inden şehitlerin ruhuna lokma

Lokma hayrına ilçe protokolü de katıldı

Çine Emniyet’inden şehitlerin ruhuna lokma
banner269
Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen meslektaşları için lokma hayrı yaptı. Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Özkan Demir ve ilçe protokolü de katılarak polislere baş sağlığı diledi.

İstanbul’da önceki akşam yaşanan terör saldırısında şehit düşen polislerin ruhuna Çine Emniyet Müdürlüğü’nde hayır düzenlendi. Düzenlenen lokma hayrına Kaymakam Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında hem hayır etkinliğine katılan hem de Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Özkan Demir ve beraberindekiler, terörü lanetleyerek bu tür menfur olayların son bulmasını istediler. Taziyeleri kabul eden Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, acılarını gerek bizzat gelerek, gerekse duygu ve düşünceleri ile paylaşan herkese teşekkür etti.

Program kapsamında davetlilere ve vatandaşlara lokma dağıtılırken, şehitler için hatim okunup dua edildi.


















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472