banner480

Çine Emniyet Müdürü, Emekli Olan Yakalı’ya Plaket verdi

Çine Emniyet Müdürü, Emekli Olan Yakalı’ya Plaket verdi
banner269

Yaş haddinden emekliye ayrılan Polis Memuru Recep Yakalı, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek’ten teşkilata yapmış olduğu hizmetlerin anısına plaket aldı.

Emniyet Müdürlüğü Teşkilatında 1989 yılında göreve başlayan Tokat- Erbaa doğumlu Polis Memuru Recep Yakalı, İstanbul, Diyarbakır ve Amasya’da görev yaptı. En son Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 16 sene görev yapıp yaş haddinden emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrılan Polis Memuru Recep Yakalı’ ya Çine İlçe Emniyet Müdürü Ismet Şimşek, teşkilata yapmış olduğu hizmetlerin anısına plaket taktim ederek, bundan sonraki hayatında ailesi ile beraber mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmesi temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 21:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Arif durukan
Arif durukan - 3 yıl Önce

Görev sürenize hep doğrunun yanında oldunuz sivil hayatınızda sağlıklar dilerim

Başar okyay
Başar okyay - 3 yıl Önce

Esealeykumm Recepabim baba seni hiç unutmayacağız daha önçeki meslektaşlarin gibi kalbimizde bi yer bıraktın baba Rahmetlik ğöster Abim görseydi senin bu mutlugunu inan çok sevinirdi ama olmadı alın yazısı böyleymiş baba sana bundan sonraki hayatında saglik günler ve mutluklar dilerimSeni hiç unutmayakçak Çineden başar kardeşin Hakkini helal et benden yana helal olsun....

SIRADAKİ HABER

banner472