banner488

Çine Deve Güreşi Festivali Kamil Tuncer Anısına Düzenlenecek

Çine Deve Güreşi Festivali Kamil Tuncer Anısına Düzenlenecek
banner269

Bu yıl 30’uncusunu gerçekleştirilecek olan Çine Deve Güreşi Festivali merhum iş adamı Kamil Tuncer adına düzenlenecek. Çine Deve Güreşi Festivali 17 Şubat 2019 Pazar günü Çine Belediyesi Hayvan Pazarında yapılacak.

Bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilecek olan Çine Deve Güreşi Festivali için açıklamalarda bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştireceğimiz deve güreşi festivalimizi, deve güreşlerinde bilgi ve tecrübeleriyle her zaman bizlere destek olan, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan, deve camiasının önde gelen ve sevilen ismi olan Merhum Kamil Tuncer anısına düzenlemek istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımıza başladık ve Festival Komitesini oluşturduk. Festival Komitesi Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Mehmet Tuncer, Çine Deve Güreşleri ve Devecilik Kültürü Derneği Başkanı Mevlüt Toker, Gürbüz Pala, Feruh Hazar ve Amaç Yaşar’dan oluşmaktadır. Bu yıl 30ncusunu gerçekleştireceğimiz festivalimizi en iyi şekilde yapmayı planlıyoruz” dedi.

Festival Komitesi üyesi ve Merhum iş adamı Kamil Tuncer’in oğlu Mehmet Tuncer de babası anısına yapılacak olan deve güreşi festivali için Başkan Dinçer ve Komite üyelerine teşekkür ederek, “Bu yıl da amacımız önceki güreşler gibi deve güreşi sevenleri memnun edecek bir güreş hazırlamak. Gerek festivalimize katılacak olan develerin kalitesi gerekse deve güreşi camiasından aldığımız olumlu dönüşler bunun böyle olacağını da gösteriyor. Güzel gir güreş olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472