banner488

Çine'de Tatlı Su Çeşmeleri Denetlendi

Çine'de Tatlı Su Çeşmeleri Denetlendi
banner496

Çine'nin mahallelerinde bulunan tatlı su çeşmelerinde yaşanan yoğunluk ve vatandaşın şikayetlerine Çine Belediyesi duyarsız kalmadı.

Çine'nin mahallelerinde bulunan tatlı su çeşmelerinde yoğunluk ve vatandaşın saatlerce beklediği şikayetleri üzerine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve zabıta ekipleri tüm çeşmeleri denetledi. Bazı vatandaşların sıra kurallarına uymayarak 2 bidondan fazla su doldurmak istemesi üzerine yaşanan sıkıntı nedeniyle mağdur vatandaşlar belediyeye ihbarda bulundu. Bunun üzerine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, zabıta ekipleri ile birlikte kuralları hatırlatarak vatandaşları uyardı.

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Vatandaşlarımızı uyardık. Aydın'dan gelen bazı vatandaşlarımız 6, 8 bidon getirmişler. 2 bidondan sonra sıranın arkasına geçileceğini vatandaşa söyledik. Vatandaşlarımız anlayışla karşıladılar. Bundan sonra tatlı su çeşmelerinde nöbetçi zabıtalar gezecek. Vatandaşlarımız duyarlı olmamızdan dolayı Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve ekibine teşekkür etti" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472