banner488

Çine'de Öğrenciler Karneleri aldılar

Çine'de Öğrenciler Karneleri aldılar
banner496

Çine'de 45 okulda, 7 bin 234 öğrenci karne aldı.

Çine’de 7 bin 234 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi. Çine’de Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen törene Çine İlçe Kaymakam Vekili Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Çine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, İlçe Milli eğitim Şube Müdürleri Yeter Ortan ve Coşkun Akbay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Pınar Ekebaş Çelik ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çine İlçe Kaymakam Vekili Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, öğretmenlerin çok büyük emeği olduğunu öğrencilere bir tane harf değil okuma yazmayı öğrettikleri için en güzel mesleği icra ettiklerini dile getirerek öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilere yarıyıl tatilinde kitap okumaları önerisinde bulunan Kaya, karne heyecanı yaşayan öğrencilere başarılar diledi. Birinci sınıf ve anasınıfında öğrencilerine protokol üyeleri karnelerini verdi.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, “Çine’de 45 okulda 7 bin 234 öğrenci karnelerini aldılar. İlçemizde 2 bin 40 ilkokul, 2 bin 400 ortaokul ve 2 bin 834 lise öğrencimiz var. Ayrıca Çine’de 589’u öğretmen olmak üzere 642 personelimiz mevcut. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk dönemini bitirdik tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum, öğrencilere tatili en iyi şekilde bol bol dinlenerek geçirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.















Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 05:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472