banner488

Çine'de, belediyeden yeni hizmet noktası

Çine'de, belediyeden yeni hizmet noktası
banner496

Çine Belediyesi, Sarıoğlu Mahallesi Şehit Sedat Taşan Parkı yanında bulunan binayı restore etti. Hizmet noktasında Belediye emlak, tahsilat servisi oluşturulurken, vatandaşlarımızın talep ve dilekçeleri de burada kabul edilebilecek.

Alabanda Kavşağı açılmadığı için Adnan Menderes Bulvarı’nın batı kısmında kalan mahallelerdeki halkın birçok konuda mağdur olduğuna değinen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, vatandaşların belediye hizmetlerinden yararlanmak için belediyeye ulaşmak zorunda kalmayacaklarını söyledi.

Hizmet Binasında ASKİ ve AYBA’nın hizmet vereceğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Uzun zamandan beri Belediye olarak açılması için uğraş verdiğimiz Alabanda Kavşağı açılmadığı için Adnan Menderes Bulvarı’nın batı kısmında kalan mahallelerdeki halkımız birçok konuda mağdur olmaktadır. Mağduriyetlerden biri de vatandaşlarımızın hizmetlerimizden yararlanmak için uzun yol kullanarak Belediyeye ulaşmak zorunda kalmalarıydı. Bizlerde Belediye olarak daha önce kahvehane olarak kullanılan Sarıoğlu Mahallesi Şehit Sedat Taşan Parkı yanında bulunan binamızı restore ederek halkımızın hizmetine açıyoruz.

Açılacak olan hizmet noktamızda Belediyemiz emlak, tahsilat servisi oluşturulacak, ayrıca vatandaşlarımızın talep ve dilekçeleri de buradan alınabilecektir. Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ ve AYBA’da buradan vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Böylece Adnan Menderes Bulvarının batı kısmında kalan tüm mahallelerimiz hizmetlerimize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız sorunsuz bir şekilde su, emlak ödemelerini yapabilecekler, sorunlarını hizmet noktamızdan bizlere hızlı bir şekilde iletebileceklerdir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2020, 19:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472