banner488

Çine Çiftçisi, Başkanını Seçti

Özkan Atıgan, Önüne Çıkan Engelleri Aşmayı Başardı

Çine Çiftçisi, Başkanını Seçti
banner269

Eski Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Atıgan seçim çalışmalarında önüne çıkarılan zorluklara rağmen 4 oy fark atarak Ziraat Odası Yeni Başkanı seçildi.

Çine Belediyesi Şehler Düğün Salonunda gerçekleşen Çine Ziraat Odası olağan genel kurulunda, mevcut başkan Osman Eşiyok ve Vetiriner Hekimi Özkan Atıgan tarafından hazırlanan iki listeyle seçime gidildi. Kongrede Divan Başkanlığını Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Başkan Yardımcılığına Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Aslan, Katip Üyeliklerini İncirli Ziraat Odası Başkanı İhsan Ayaydın ve Zeki Sarıoğlu yaptılar. Gündem maddelerinden sonra seçime geçildi.

Genel Kurula, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer,  Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Aydın İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Altan Bilgen, STK Temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Mahallelerden 72 delegenin tamamı oy kullanınca sandık erken açıldı. 38 kişinin oyunu alan Veteriner Hekimi Özkan Atıgan Ziraat Odası Başkanlığına 4 farkla seçildi. Mevcut Başkan Osman Eşiyok ise 34 oyda kaldı.

Seçim sonrasında kısa bir teşekkür konuşması yapan Atıgan, “Bu seçimler ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bizler hiçbir zaman kavgadan yana olmadık. Ziraat Odası kapıları hiçbir zaman kimseye kapanmayacak. Ziraat Odası toplantıları köy kahvelerinde halkımızla beraber yapmayı düşünüyoruz. Biz huzur istiyoruz, demokratik düşüncelerle şeffaf yönetimle sizleri memnun etmek istiyoruz.  Tahriklere kapılmayın.  Kaybeden hiç kimse yok herkes kazandı. Biz yarışımızı çiftçimiz için yaptık, bundan sonra seçim yarışı değil birlik, beraberlik, dostluk yarışı. İzleyeceğimiz yol, çiftçilere hizmettir. Tek hedefimiz birlik ve bütünlük içinde çiftçilerimize hizmettir.  Bana bu görevi layık gördünüz, bizler de 24 saat sizlerin hizmetinizde olacağız. Oy veren vermeyen tüm delegelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziraat Odası Yeni Başkanı Özkan Atıgan ve oğlu Sevkan Atıgan seçim sonunda Kaymakam Özkan Demir’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziraat Odası seçimi Çine’yi çok yordu diyen Çine Kaymakamı Özkan Demir, “ Ziraat Odası seçiminden sonra yorgunluklar, kırgınlıklar bir kenarda kalacak. Seçim çalışmaları Çine’yi çok yordu. Ziraat Odası yeni Başkanımız çiftçilerimize, tarımımıza en iyi hizmet etme yolunda inşallah güzel gayretler ve çabalarda bulunacaktır. Yeni Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.

Çine Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Özkan Atıgan’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Ramazan Madran, Faruk Duman, Mehmet Üstüntaş, Güner demir, Tugay İğci, Salih Gökbel, Sadullah Özkul, Bahtiyar Uysal, Mehmet Bal, Necai çetin, Bülent Öztürk, Sefa Alp, Yüksel, Kafes, Kamil Çelik, Mustafa Altıntış, Turgay Kara, Mehmet Akkavak, Mahmut Karagöz, Hayrettin Eriş, Ercan Kaya.


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 02:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472