banner488

Çine Belediyesinden Muhtarlara Özel Gece

Çine Belediyesinden Muhtarlara Özel Gece
banner496
Çine Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeni ile muhtarlar onuruna yemek düzenledi.

Çine’de ilk defa kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlar onuruna Çine Belediyesi tarafından yerel sanatçı Özgür Avşar’ın katıldığı canlı müzik eşliğinde yemek düzenlendi. Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu’nda, Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleşen yemeğe Çine Belediye başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“Bugün, Birlik Olma, Dayanışma Günü”

Çine bulunan 72 muhtardan, 65’e yakını katıldığı yemekte konuşma yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte, mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Dinçer, “İlk olarak bir mesaj iletmek istiyorum, bugün akşam aramızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’da katılacaklardı ama Ankara’daki programı nedeniyle katılamadılar, tüm muhtarlarımızın gününü kutlayarak selamlarını söyledi. Cuma günü hepinizi Kuşadası’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nuda katılacağı toplantıya beklediğini iletmemi istediler. 2014 seçimlerinde önce hepimiz Çine Belediyesi, Aydın Belediyesi, muhtarlarımız tek başına iktidarlık yapan makamlardık. 2014 seçimlerinden sonra Büyükşehir yasası geldi. Bu yasa ile hep beraber birlik olacaksınız, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanı olarak hep beraber çalışacaksınız dendi. Yasamızın eksik olan yönlerini her zaman tartıştık ama yaklaşık 3 yıl geçti bu saatten sonra geriye dönüp yasayı tartışmamızın çokta bir anlamı yok.  Biz 3 sene boyunca hep beraber mahallelerimiz için bir şeyler yapmaya çalıştık. Önümüzdeki seçimlere yaklaşık bir buçuk yıl var yine ben sizlerden şunu istiyorum hep beraber, birlik olalım. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir hiç önemli değil, ama biz bu görevleri halkımızdan oy isterken hizmet etmek için istedik. Hizmet etmenin partisi olmaz diye düşünüyorum ben. Seçimlerde gönlünden geçen veya rozetini taktığımız parti olabilir. Ama seçimlerden sonra seçilmişler o partilerimizi yürüklerimizde taşıyor olabiliriz, ancak seçimden sonra rozetleri çıkartarak halkımıza hizmet etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu güne kadar elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık, yanlış yaptığımız, eksik olduğumuz yerler olabilir ama bu saatten sonra hep beraber elele verip daha güzel işler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Çine halkı olarak, muhtarlar, meclis üyeleri, belediye başkanı ve büyükşehir temsilcilerimiz olarak biz büyük bir aileyiz. İlçemize, ilimize en iyi hizmeti hep beraber birlikte yaparız. Bugün birlik olma günü, dayanışma günü, geldiğiniz için hepinize teşekkür eder, Muhtarlar Gününüzü en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, “Bilindiği üzere devletimizin geçen yıl ilkini ve bu yıl ikincisi olan Muhtarlar Günü kutlanması bizleri onure etmiştir. Bu vesile ile bizleri bir araya getiren ve tertip edilen bu gece dolayısı ile değerli Belediye Başkanımız Salih Dinçer’e teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.














































Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 02:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472