banner488

Çine Belediyesi‘nden Kurs Öğrencilerine Başarı Belgesi

Çine Belediyesi‘nden Kurs Öğrencilerine Başarı Belgesi
banner496

Çine Belediyesi tarafından açılan yüzme kursunu başarı ile tamamlayan çocuklara hem hediye hem de başarı belgeleri verildi.

Çine Sosyal Tesis ve Spor Kompleksi içerisinde bulunan havuzda Çine Belediyesi tarafından açılan yüzme kursuna katılan öğrencilere başarı belgesi ve hediyeleri verildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, başarılı öğrencileri takdir belgesi ve Atatürk'ün okulların müfredatına konulmasını istediği 'Beyaz Zambaklar Ülkesinde' adlı kitap ve Atatürk Oyunu hediye etti.

Kendisinin duygulandığını ve yaşamında eksik gördüğü yönlerin çocuklarda olmamasını arzu ettiğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Ben okudum, eczacı oldum, başkan oldum ama kendi hayatımda eksikliğini hissettiğim bir çok şey var aslında. Bu eksiklikleri bizim çocuklarımızın hissetmesini istemiyorum. Çocuklarımıza en az bir spor branşını öğretelim. Halk oyunlarımızdan en az birisini öğretelim. Bir yabancı dili mutlaka ana dilleri gibi konuşsunlar. Bir müzik aletini profesyonelce çalsınlar. Biz bu konuda Büyükşehir ve Çine Belediye olarak üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız. Çine ikilimi sıcak bir bölge. Çocuklarımız ilçemizde bir yüzme havuzunun yıllarca eksikliğini hissetti. Onlara yüzme öğretemedik. Ancak şuan faaliyette olan yüzme havuzumuz ile birlikte çocuklarımız hem eğlenmeye hemde yüzme öğrenmeye başladı. Siz değerli velileri ben burada görüyorum çocuklarınızın elini tutarak burada onlara destek oluyorsunuz. Bu özverinizden dolayı sizleri ayrıca tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 09:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472