banner488

Çine Belediyesi, Yol Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Çine Belediyesi, Yol Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
banner496

Çine Belediyesi Çine’nin dört bir tarafında çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle Atatürk Caddesi’nde asbestli su boruları değişecek ve sıcak asfalt olacak.

Çine’nin sokaklarında kilit parke taşı döşemeleri dört bir yandan devam ederken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Kurban Bayramı’ndan sonra Atatürk Caddesinin ASKİ tarafından asbestli su borularının değiştirileceğini ve aynı caddeye Aydın Büyükşehir Belediye tarafında sıcak asfalt döküleceğini müjdeledi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatıyla Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Fen İşleri Müdürü Ramazan Özhan, Yeni Mahalle’de devam eden parke çalışmalarını incelemede bulundu.

Çine’de çalışmaların dört bir yandan devam ettiğini belirten Başkan Dinçer, “Yeni Mahalle Ali Şen Sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmasının tamamlandı. Çalışmalarımız hızlı ve aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kurban Bayramı’ndan sonra Atatürk Caddesinin ASKİ tarafından asbestli su borularını değiştirip yerine polietilen su borusu döşeyecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Atatürk Caddesi’ne sıcak asfalt yapılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472