banner488

Çine Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısı Yaptı

Çine Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısı Yaptı
banner496

Çine Belediyesi, yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Çine Belediye Meclisi Aralık ayı son toplantısı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Başkanlığında Çine Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda yapıldı. Başkan Dinçer, meclis üyelerine uyumlu ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda 6 asıl ve 2 ek olmak üzere 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

2019 Yılı Belediyemiz Tarifelerine ölçü ayar ve zeytinyağı sıkım ücretlerinin ilave edilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, Altınova Mahallesi 102 ada 126 ve 137 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılması ve değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 2019 Yılında çalıştırılacak olan sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi konusu, Çine İlçesi Soğancılar Mahallesi 90 Ada 12 Parsel taşınmaz ile Çine İlçesi Hamidabat Mahallesi 155 ada 22 parsel sayılı taşınmazların takas işlemini Plan bütçe komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Karakollar Mahallesi 117 ada 4 ve 5 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılması konusu, Doğrumlar Mahallesi 130 ada 8 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılması konusu İmar Komisyonuna sevk edildi. Ek maddelerde, Hamitabat Mah. 440 ada 33 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulaması ve Cumhuriyet Mah. 561 ada 1 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulamanın İmar ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Yılın son meclis toplantısında meclis üyelerine uyumlu ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Dinçer, “4 yıldır AK Parti ve kendi partili arkadaşlarımız ile uyumlu şekilde götürmeye çalışıyoruz. Meclis toplantılarımızın yüzde 95'ten fazlası oy birliği ile meclisimizden geçmiştir. Ben bütün arkadaşlarıma bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Çine gibi küçük yerde yaşıyoruz, siyaset ve bu koltuklar gelip geçici ama bu bizim arkadaşlığımız ve Çineliliğimiz kalıcı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472