banner488

Çine Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Çine Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
banner496

Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Meclis Başkanı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başkanlık yaptığı toplantıda 2 asıl ve 1 ek olmak üzere 3 madde görüşülerek karara bağlandı.

Kasım Ayı Meclis Toplantısının birinci maddesinde yer alan 2019 yılı Çine Belediyesi tarifelerine ölçü ayar ve zeytinyağı sıkım ücretlerinin ilave edilmesi ile ilgili plan bütçe komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile karar verildi. Gündemin 2’inci maddesinde ise Belediye’ye ait ekli listedeki gayrimenkullerin satış işlemleri için güncelleme kararının alınması görüşülerek oy birliği ile karar verildi.

Meclis toplantısının ek gündem maddesinde ise Altınova Mahallesi 102 ada 126-137 parselli taşınmazlarda trafo amaçlı ilave 1/1000 uygulama imar planı değişikliği ( bir enerji şirketi ruhsat alma isteği üzerine başvurusu olan) imar komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı görüşmelerde Başkan Dinçer, Evciler ve Karakollar Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları başladığını, ASKİ ihale için İller Bankasına başvurulduğunu ve kredinin gerçekleşmediği söyledi. Dinçer, “Kanalizasyon çalışmalarının ASKİ’nin kendi ekip ve ekipmanları yapılmaya başladı. 6 ay gibi bir süre içerisinde bitmiş olacak. Oradan da Kahraman Mahallesi’ne geçilecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472