banner488

Çine Belediyesi Fırınları Denetledi

Çine Belediyesi Fırınları Denetledi
banner269

Çine Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe merkezinde ekmek üretimi yapan fırınları denetledi. Yönetmeliğe uymayan hijyenik koşullarda üretim yapmayan işletmeler hakkında cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Çine Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe merkezinde yer alan tüm fırınların yönetmeliğe uygunluğunu denetledi. Gece yarısı başlayan ve sabaha kadar süren denetime Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da katıldı. Denetimlerde hassas terazi ve ekmek gramaj kontrolü, ruhsat ve izin belgeleri ile imalattan sunuma kadar olan aşamalardaki hijyen denetimlerini yaptı. Sağlıklı üretim koşullarına uymayan ve eksik gramajda ekmek üreten işletmeler hakkında cezai işlemler uygulandı. Yapılan açıklamada denetimlerin bundan sonra da süreceği ve halkın sağlığını ilgilendiren hususlarda müsamaha gösterilmeyeceği kaydedildi.

Denetlediği ekmek fırınlarında insan sağlığını tehdit eden herhangi bir durumla karşılaşmadığını belirten Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer'in talimatı ile denetimimizi gerçekleştirdik. Herhangi bir sağlık ve hijyen sorunu teşkil edecek bir durum ile karşılaşmadık ancak ufak tefek eksiklikler konusunda esnafımız ve çalışanlarına uyarılarda bulunduk. Bu denetimlerimiz devam edecek, sağlık ve hijyen kurallarına uymayan ve halkı tehdit eden iş yerlerine uyarı ve cezai işlem uygulayacağız" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472