banner488

Çine Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı

Çine Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı
banner269

Çine Belediye Meclisinde, başkanlık makamının 2020 mali yılı faaliyet raporu, bazı rakamların yanlış yazıldığını belirterek Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ‘red’ oyu kullandı. Gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda yeni kâtip üyeler, başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyeleri seçimleri de yapıldı.

Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda yapılan Çine Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını, Meclis Başkanvekili Mehmet Kıvrak başkanlığında gerçekleşti. 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Gündem maddeleri,İmar Komisyonundan havale edilen Yolboyu Mahallesi 129 ada 6 parsel ve 131 ada 1 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebi, İmar Komisyonundan havale edilen Cumhuriyet Mahallesi 1 ada 8-11-12 ve 14 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebi ve İlçemiz Yolboyu Mahallesi 109 ada 28 ve 50 parsel sayılı taşınmazlarda toplu işyeri olarak 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması konusu görüşüldü ve komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edildi.

Başkanvekilleri, katip üyeler, encümen ve komisyon üyeleri seçildi

Belediye Çalışma Yönetmeliği’nin 2’nci Maddesine göre İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonlarının görev süresi ve üye sayısı belirlenerek seçim yapıldı. İmar Komisyonu’na; Millet İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Hasan Yörük ve Semra Eroğlu, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Evren Aytepe, Plan ve Bütçe Komisyonu’na; Millet İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak ve Cengiz İnce, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır, Meclis Birinci ve İkinci Başkan Vekilliğine; Birinci Başkan Vekili Mehmet Kıvrak, İkinci Başkan Vekili Hasan Yörük, Katip üyeliğine; Asil üyeler Millet İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Utku Şahin ve Özden Okumuş, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Evren Aytepe ve Efraim Çayır, Encümen Üyeliğine ise; Hasan Yörük ve Semra Eroğlu seçildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472