banner488

Çine Belediye Meclisi Ağustos Toplantısını Yaptı

Çine Belediye Meclisi Ağustos Toplantısını Yaptı
banner496

Çine Belediye Meclisi, ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Çine Belediye Meclisi, Ağustos toplantısını Belediye Başkanı E. Salih Dinçer Başkanlığında Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Belediye Çalışma Yönetmeliği’nin 21nci Maddesine göre Gayrimenkul Satış Komisyonu’na Halil Acar, Hasan Yörük ve Celal Üpbül, Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu’na Halil Acar, Mustafa Demir ve Yücel Eşiyok, Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu’na Mehmet Güler Zerrin Erol Durdu ve İsmail Çerçi, Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu’na Gülay Yıldız, Mehmet Güler ve Sezer Çetin, Spor, Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonu’na Mehmet Güler, Emel Gönezer ve Veysel Tetik, Esnaf ve Meslek Odaları Komisyonu’na Tayfun Aslan, Mehmet Güler ve Mehmet Karcı görevlerine devam etmek üzere oy birliği ile kabul edildi. Milli Atlet Aysun Akay’a aylık bin liradan bir yıllık süreyle yardım edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Alabayır Mahallesinde kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere Şaban Elma bilirkişi olmak üzere oy birliği ile kabul edildi. Geçen meclis toplantısında AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Doğan’ın isteği üzerine, Raşit Kalkan isminin evinin bulunduğu Kır kahvesinden Tariş'e kadar olan sokağın isminin Raşit Kalkan olmasına karar verilirken, Mehmet Tuncer'in adının da Soğukoluk Mahalle Meydanına verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Doğan, “Gazeteci Merhum Yılmaz Sağlık İçinde İsim İstedi”

AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Doğan sokak ve caddeler ile ilgili söz alarak; İlçemizde sokak ve caddelere siyasetçi ve işadamlarının isimlerinin verilmesi konusunda sürekliliğin devam etmesinin iyi olacağını düşündüklerini belirterek teşekkür etti. Doğan, Çine’yi basın ve televizyon kanalıyla tanıştıran Uğur Gazetesi’nin Kurucusu rahmetli Yılmaz Sağlık’ın da isminin bir caddeye veya sokağa verilmesini önerdi. E. Salih Dinçer Temmuz ayındaki toplantıda isim verme standarttını belirlemeyi öne sürdü. Dinçer, “Standartlar belirlendikten sonra talepleri kabul edelim” dedi. Doğan ise siyasetçi ve iş adamlarının isimlerinin verildiğini vurguladı.

Toplantıda, imar plan değişikliği olan 3 gündem maddesi, Sarıoğlu Mahallesi 305 ada 6 ve 8 parsel sayılı taşınmazların, Hamidabat Mahallesi 213 ada 2 parsel sayılı taşınmazın, Cumhuriyet Mahallesi 503 ada 17 parsel sayılı taşınmazın İmar Komisyonu’na havale edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 08:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472