banner488

Çine Belediye Başkanı Dinçer, Aday Adaylığını Açıkladı

Çine Belediye Başkanı Dinçer, Aday Adaylığını Açıkladı
banner269

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Parti Binası’nda partililer, muhtarlar, STK Başkanları tarafından karşılanan Dinçer, 8 yıl geçtiğini ama hala ilk günkü gibi heyecanının devam ettiğini söyledi. Başkan Enver Salih Dinçer, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçim için aday adayı olduğunu duyurdu.

“5 Yıl Daha Sizlerin Başkanı Olmak İstiyorum”

Başkan Dinçer, “Sizlerin de bildiği gibi 2011 yılında benden önceki belediye başkanımız Osman Aydın’ın milletvekili adaylığını koymasında sonra, o günkü belediye meclis üyelerinin tarafından bana bu yol açımdı hepsine teşekkür ediyorum. 3 yıl boyunca devam ettikten sonra 2014 yerel yılında seçimlere girdik, seçimlerde partimize yüksek bir oy oranı ile belediye başkanı seçildim. Bundan dolayı da tüm Çine halkına teşekkür ediyorum. 8 yıl geçti, birçok projelerimiz oldu. Bunları gerçekleştirmeye çalıştık. Ama benim için en önemli projem herkesin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalıştım. En büyük projemin bu olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız, gerçekleştirdiğimiz projelerimiz oldu ama hayallerimiz hiçbir zaman bitmedi. Görevimiz başındayken projeler yaptık, bunları hep beraber meclis üyelerimizle, parti yönetim kurulu üyelerimizle, milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla ve Çine halkımızla yaptık. Hiçbir zaman hiçbir şeyi ben yapmadım, biz yaptık. 8 yıl belediye başkanlığı yaptım, partim ve Çine halkı uygun görürse bir 5 yıl daha sizlerin başkanı olmak için izin istiyorum. Burada Çine belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” şeklinde ifade etti.

“Ülkeyi Batırdılar, iflas ettirdiler”

Son seçimde bir kaza oldu gibi, o kazayı atlatıp yaralarımızı tamir edip yeniden Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Çine Belediyesi’nden indirmeyeceğimize inanıyorum diyen CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, “İlçem olduğu için ve Enver Salih Dinçer dürüst, namuslu olduğu için buradayım. Elinden geldiğince görev yaptığı için kendisine şu ana kadar yaptığı görevden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki alacağı görevlerde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Elbette yaptıkları yeterli olmamış olabilir, yapamadıkları da olmuştur, içinizden şunu da yapsaydı dediğiniz olmuştur. Ama inanın ki bu makamlar bu rejimi yok etmek isteyenlere karşı bizim son kalelerimiz artık. Ülkemiz çok zor durumda. Yani bu ülkeyi yöneten insanın tek başına yöneten, kimseye sormayan bir yapı yönetiyor. Demokrasinin zerresi olmayan bir anlayış Türkiye’yi yönetiyor. Ekonomiyi kaç yıl sonra çok zor durumda bıraktılar. Bizim gibi kalkınmada olan ülkeler üretmeden ekonomik refaha ulaşamaz diye her şeyi betona gömdüler. Ülkeyi batırdılar, iflas ettirdiler. Ülkemizin, çocuklarımızın, hepimizin geleceği için bu ülkede demokrasinin var olmasını isteyen, Cumhuriyetin yaşamasını isteyen, kadınlarımızın çağdaş bir hayat sürmesini arzu eden sizler için bu kaleleri kaybetmemiz gerekiyor. Enver Salih Dinçer gibi belediye başkanlarına ihtiyacımız var. Enver Salih Dinçer’i tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472